OM OSS

Vi är några kompisar som vill träna thaiboxning i Sigtuna. Träningen är rolig och varierad, ger såväl styrka som kondition och rörlighet. Passar alla, både barn och vuxna, vi har olika åldersgrupper från 10 år och upp.

Klubben

Sigtuna Muay Thai klubb är en nystartad ideell idrottsförening, med thaiboxning som enda verksamhet. Vi är medlemmar i Riksidrottsförbundet, Svenska Budo- & Kampsportsförbundet och dess underförbund Svenska Muaythaiförbundet; vilket innebär att våra medlemmar är försäkrade under träningspass och tävling.

Vår idrottsansvarige är:

  • Tränar- och domarutbildad av Svenska Muaythaiförbundet (3 steg).
  • Utbildad barn- och ungdomstränare av Riksidrottsförbundet SISU (3 steg).
  • Utbildad tränare av Svenska Budo- & Kampsportsförbundet (3 steg).

Policy

  • Klubben tar starkt avstånd från droger, dopning, mobbning och olaga våldsanvändning. Brott mot detta kan leda till uteslutning ur föreningen.
  • Flickor och pojkar, kvinnor och män i Sigtuna Muay Thai klubb ska ha samma rättigheter, skyldigheter och möjligheter och ska dela inflytande och ansvar, på alla nivåer och inom alla områden. För detta har föreningen en särskild jämställdhetspolicy.

GDPR

Vi använder Riksidrottsförbundets system, IdrottOnline, för medlemshantering.

I samband med våra träningar kan det förekomma att vi tar bilder för publicering på klubbens webbplats samt sociala medier såsom Instagram eller Facebook. Syftet med detta är att informera om klubbens verksamhet. Vid dessa tillfällen kommer vi alltid först informera om att så sker, samt också bereda möjlighet till att avstå från deltagande. Personer som är med på sådana bilder har alltid rätt att i efterhand invända och begära borttagning av bild. Kontakta i så fall personuppgiftsansvariga Sigtuna Muay Thai klubb via e-post: info@sigtunamuaythai.se.