Nya tillfälliga restriktioner och träningstider p.g.a. covid-19

Enligt direktiv från Folkhälsomyndigheten och Idrottsförbunden så ska endast personer födda 2005 eller senare närvara vid idrottsträning tom den 13:e december, vi är därför nödgade att ställa in ordinarie träning tills dess. Vi planerar för och är redo att åter ha träning för samtliga medlemmar så snart direktiven förändras. Vi återkommer med mer information så snart vi kan.

Detta ger dock en möjlighet att istället utöka träningen för medlemmar födda mellan 2005 och 2010, se mer under ”träningstider”.

Vi kommer ha jullovsträning fram tills vårterminen startar den 17:e januari. Alla befintliga och nya medlemmar är välkomna på jullovsträningen, det vill säga även nya aspiranter som betalar in avgift för vårterminen redan nu. Angående provträning se mer under ”provträna”.

Thaiboxning i Sigtuna

Thaiboxning från 10 år i Prästängshallen, roligt och svettigt, passar alla. Kom och provträna med oss! Vi sparkar igång söndag den 23:e augusti 2020. På grund av den aktuella situationen med covid-19 så är antalet deltagare dock begränsat och särskilda förhållningsregler gäller.